Over deze site

Als je hier bent aangekomen ben je waarschijnlijk al geïnteresseerd in of actief voor een economie die positief wil bijdragen aan de samenleving met meer waarden dan geld alleen. De Common Good (of Gemene Goed) economie biedt een open structuur en praktische tools om samen aan dat doel te werken.

Deze website ondersteunt de onderlinge communicatie tussen iedereen die actief wil bijdragen aan de nieuwe economie, in het Nederlandse taalgebied.

Het blog biedt informatie over algemene ontwikkelingen en projecten, de kalender geeft een overzicht van komende events, in het forum kunnen thema's worden besproken en projecten worden gevolgd. Werkgroepen krijgen hier een eigen omgeving om hun projecten te volgen. Alles gericht op open en effectieve samenwerking.

Beschouw de site vooral als werk in uitvoering waarin weinig hard vastligt. Stel gerust aanpassingen voor als die een verbetering kunnen zijn. Daarover kunnen we via het forum beslissen op basis van systemisch consenseren - en meteen praktisch oefenen met de methode.

Fijn dat je er bent!

Deze website wordt voor ECG nl onderhouden door stichting iNSnet