Doe mee

Wil je mee actief zijn voor en in de nieuwe economie? Dat kan op verschillende manieren.

Neem deel aan deze website

Als eerste stap kun je deelnemer worden van dit platform. Hier houden we elkaar op de hoogte van onze ideeën, plannen en activiteiten. Dat is gratis, verplicht je tot niets, maar we verwachten wel dat je actief meedoet in discussies, je mening laat horen, en misschien wel aanwezig bent bij evenementen. Zo leren we elkaar beter kennen. Aanmelden kan hier.

Word lid van de vereniging

Wil je meer doen en de beweging echt helpen opbouwen? Dan kun je lid worden van de vereniging Economy for the Common Good Nederland. Als lid  van de vereniging help je om initiatieven in het land te ondersteunen en uit te bouwen. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Start een actieve regio

Mensen en organisaties rond een stad of dorp, kunnen lokaal de Common Good Economie vorm geven. Dat doen ze naar eigen inzicht en behoefte, en maken daarbij gebruik van de uitgangspunten van de beweging en van grondlegger Christian Felber.

Stel een Common Good Balans op

Ben je deel van een bedrijf of organisatie? Stel dan een Common Good Balans op en laat zien hoe jouw organisatie de duurzame economie in praktijk brengt.

Verbind met andere netwerken

Common Good economie nl wil zich ook inzetten om een platform te zijn waar alle initiatieven en organisaties die aan de nieuwe economie werken, elkaar kunnen treffen en kunnen verbinden. Verbinders zijn meer dan welkom!

Deze website wordt voor ECG nl onderhouden door stichting iNSnet